Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P11e42t20r 40B97u26r62i49a10n

30. 7. 2017 16:55

Z článku jsem pochopil, že váš syn se dostal legální cestou a s platnými doklady do cílové země. Tam se přihlásil úřadům, nechal se zaevidovat pod svým pravým jménem a splnil tak jednu ze základních kategorií pobytu: turista, host na pozvání, studijní pobyt, omezený pracovní pobyt, pracovní povolení, občanství. Tedy ano, Váš syn je ekonomický migrant. Škoda, že jiní běženci takto nepostupují.

Je zajímavé, že uprchlíky média postupně přejmenovala na migranty, zvlášť po té, co se zjistilo, že většina z nich žádnými uprchlíky vůbec nejsou. Bohužel taky nesprávně. Jednak ti lidé nesplňují výše popsané ani náhodou, a potom oni sami žádají pro sebe statut uprchlíka (zhusta neoprávněně), čímž se sami vyčleňují z kategorie migrant. Nelegální migrant, je totiž obyčejný vetřelec.

2 0
možnosti

I51v26o 85B39o58u58š75e

6. 8. 2017 8:45

Ještě před 1989 byste musel postupovat stejně jako každý běženec.

0 0
možnosti

prý jen pár romům:-D velká většina romů je pro společenost přítěží.

1 0
možnosti

Velká výhoda pro migranty je, že jim Evropané přisuzují svoje pohnutky a modely chování a jsou k nim přehnaně tolerantní, což druhá strana vnímá jako slabost a pokyn ke stupňování vlastních požadavků.

Je to invaze, muslimové zvolna přebírají vládu nad evropským územím. A co to znamená pro naše děti a vnuky, to si domyslíte.

10 0
možnosti
Foto

Ano, mnoho rozumných lidí takto přemýšlí.

1 0
možnosti
Foto

Jsou to takové obecné úvahy. Samozřejmě, že s jednotlivými lidmi není žádný zásadní problém, ba přímo naopak.

Problém nastává až tehdy, kdy hromadně začnou prosazovat svoji víru. A ta je neskonale pevnější, než ta naše. Protože, jak správně píšete, my často nemáme vůbec žádnou.

3 0
možnosti

ke všem výše uvedeným komentářům..ANO tak to je.......a je to provedeno s úmyslem.....a to z mnoha důvodů.........o některých jsem popsal již před dvěma lety, kde kulminoval příchod běženců...a pomalu se přidávají i další možné důvody, proč byl tento jev vyvolán úmyslně.........i vzbuzení strachu ve společnosti je jeden z takových důvodů........... a pak lépe se vládne tupcům s IQ pod 90 než vzdělaným lidem s IQ přes 120.....a tak dále...........

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik