Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorka má neustálý pocti, že KSČM se vrátí s medotami 50 let. Jednak stejně do koalice s nikým nepůjde a dnes je běžnou levicovou stranou.

0 1
možnosti

Nejste moje alter ego, paní Vlachová?

Díky a opět karma!

1 0
možnosti

R^

Dík za vynikající shrnutí! Žijeme v době, kdy již lidé zapomínají, jaké příkoří se jim dostávalo za komunistů, a tak jim opět skáčou na lep, stejně jako na ty lživé ruské propagandistické rozvracečské servery ruského imperialismu, kterých tu máme několik desítek.

Bohužel, naše mládež převážně již neví, kdo byla Milada Horáková, Heliodor Pika, Josef Toufar a stovky dalších, které komunisté bezdůvodně zavraždili, stovky lidí, které bezdůvodně vystěhovávali, bránili jejich vzdělávání, a ty nejschopnější vyháněli ze země, aby jiným bránili v opuštění republiky a na hranicích je stříleli jako králíky.

Bohužel, dnešní člověk neumí číst, nečte a historie ho nezajímá... Jde z toho strach, že tím dnešní občan usiluje o to, abychom ty komunistické hrůzy prožívali znovu.

Lidé mají naplněný život hedonismem a hříšnou touhou po moci a majetku. Ztratili ideály, ztratili víru v Boha, ztratili důvěru v člověka, ztratili úctu k Bohu i k druhému člověku, ztratili smysl pro spravedlnost, smysl pro demokracii a svobodu. Dům nestaví na pevných základech a stávají se třtinou ve větru se klátící. Tím se vydávají v šanc být ovládáni druhými!

Všichni mají možnost znát pravdu o komunistické éře a přesto až každý sedmý občan volí tuto zrůdnou stranu dodnes! A konzervativní straně postavené na židovskokřesťanské tradici se vysmívá. Co chceme? Chceme, aby nám zde vládlo ANO s Andrejem Babišem v čele? Nebo se chceme nadále přiživovat na rozkrádání našeho státu?

:-)

2 0
možnosti

p. Šimek, to je pořád dokola ! My jsme jako Evža Oněgin - Já píšu Vám ... Jde to všechno z rodin, z výchovy a osobního poznání. Vidím svého otce - Spí, tlačí jej můra - V noci se posadí na okraj postele - Zatrolení Komunisté, ani v noci nedají pokoj ! A ulehne ... Vzpomínal na svého otce, živnostníka, já pátrám po jeho živnostenské lavici v kostele ... Proto jsem včera, tradičně s dcerami navštívil hřbitov, předky uctil a vyrazil za posledním žijícím členem rodiny do Prostějova. Teta, 92 let ! (Mj. za svobodna Vlachová). Přivítá nás, ve třetí větě nadává na Komunisty a M.Zemana. Režimem - bezdůvodně zničení lidé ... Zde je hodnotový svět ještě v pořádku - co jinde ? ... :-)

0 0
možnosti

Komunisté pošlapali dva základní postuláty, předpoklad rozvoje jakékoliv společnosti. Tedy - Občanské svobody a ekonomiku. Je i zvláštní, že omezení svobod se nestalo spouštěčem rozpadu - stala se tím ekonomika, která nebyla schopna naplnit socální vymoženosti režimu. Extenzivní vývoj, se všemi prvky zaostalosti a destruktivního dopadu ,dostoupil vrcholu. Cesta k intenzivitě, konkurenceschopnosti - za využití vědy - techniky, se přes všechny reformy reforem neuskutečnila. Komunisté si toho byli sami vědomi - viz. jednání ČNR 30.03.1989. "Zpráva vlády České socialistickérepubliky o realizaci vědeckotechnického rozvojepři plnění úkolů 8. pětiletkya Komplexního programu vědeckotechnickéhopokroku zemí RVHP do roku 2000 v odvětvíchřízených vládou ČSR" . Vznikl obrovský vnitřní dluh - jehož dopady neseme dodnes ! Fabriky - většinové skanzeny technického muzea, absence dálnic - rychloželeznic, zničené ŽP. Samotným lidem není co vytýkat - dělali, co se po nich chtělo , mnohde makali ... Dnes proto budí údiv, že pohrobek KSČ - "m", přichází s volebním prohramem - Budeme napravovat to - Co jsme zničili ! I neuvěřitelné, úsměvné a hlavně hořké ! ... Např. znárodňovat by se již i opět dalo ! Úspěchy Škoda Auto a,s,, i Agrofert se k tomu docela nabízí. Možná by to i 10 let zase vydrželo ! ... :-)

0 0
možnosti

Komunisté jsou nebezpeční svým skrytým destrukčním elánem! Vojtěch Filip přes den ve sněmovně řeční o svobodě a demokracii, aby večer šel mezi svoje a lebedil si s nimi, jak naší svobodě pogottwaldovsku opět zakroutí krkem! Je mistrem demagogie tak velkým, že před ním snímám klobouk! Vzpomínám, jak díky jemu komunisté unisono volili Václava Klause, "obnovitele" kapitalismu!

1 0
možnosti

Je na tom hodně pravdyR^

1 0
možnosti

Hodně pravdy? To všechno je pravda!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,63
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik