Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu, jak může obyčejný člověk stále volit bolševiky, byť zakuklené v jiných stranách!

:-)

0 0
možnosti

Autorka jednou kritizuje komunisty a jindy je vychvaluje, jak měli skvělé školství. A ta její pitomá víra, že se zase vrátí 50 léta. KSČM je dnes jen levicová strana.

2 2
možnosti
Foto

Jezdím po vlastech marně hledám rozkradenou zem a ať dělám, co dělám, nikde ji nevidím. Marně přemýšlím, jestli ta rozkradená zem jsou opravená města, plné obchody, plné nakupujících, anebo třeba nízká nezaměstnanost, možná je to daleko kvalitnější a na vysoké úrovni naše zdravotnictví. Takže musím přiznat, že s výhradami, jsem velmi spokojen s tím, co se u nás po listopadu odehrálo.RvRv

4 0
možnosti

Problém je v tom, že žijeme na dluh a dluh stále narůstá. Namísto, aby se dluh umořoval, politici dělají kroky k jeho dalšímu narůstání - umožňují vývoz kapitálu nadnárodním firmám a dusí malé podnikatele, kteří kapitál nechávají v zemi a otáčí ho zde. Dluh se jednou bude muset zaplatit - pak tu bídu uvidíte.

2 0
možnosti
Foto

OK, důchodci jsou za vodou, protože jsou zapezpečeni systémem dr.Husáka a nemusejí spořit ve 2.pilíři, to se jim to mluví.

0 2
možnosti

Jasně jste napsala koho NE, kudy cesta nevede. Můžete poradit koho JO, kudy se máme dát. Je-li Babiš pro nás nebezpečí, logicky vzato hledejme bezpečí v jeho protivnících, a je z čeho vybírat. Sobotka, Kalousek, Němcová, Stanjura, Bělobrádek, Chovanec atd. Možná máte lepší tip - sem s ním.

1 1
možnosti

Já tentokrát nejspíš zkusim Piráty.

0 0
možnosti

Jsem realista, ale ne ten od Robejška. Takže když 50% zvolí ODS a 50% socdem, komunisté a ANO nula - tak to bude výhra?

0 0
možnosti

Učme se ze Stalina, Trumana i jiných mocnářů. Ale vážení, my žijeme už 27 let v jiných poměrech, i když ty mocné státy stále diktují. Hlavní příčina našeho škobrtání, přešlapování na místě a naskakování na hochštaplery - převlíkače kabátů je bohužel v nás samých!! Dnes jsme v situaci, kdy všechny strany jen bulíkují - v podstatě nedávájí raálný obraz -perspektivu. Jejich politika je nedůvěryhodná. Jediná naděje je vykřesat z nových zapálených a znalých, morálně a sociálně uvažujících lidí uskupení a těm dát šanci !! Jediná záchrana - uvažujte !

1 1
možnosti

Karma.Velmi dobře napsáno.Je to opravdu až děsivé,kolik lidí je ochotných volit novou formu totality a kolik z nich se uplně třese na to,až se Babiš po volbách spojí s komunisty a "bude dělat pořátek"....

7 0
možnosti

Co je např. na zrušení minikrajů s plnou výbavou - mimochodem odpovídají padesátým létům - totalitního?

0 0
možnosti
Foto

Vaše téze o míře nesvobody v lido demokratickém režimu se neopírají o fakta, protože jsme do něj byly vehnáni Trumanovou doktrínou zatlačování komunismu, jak už v r. 1947 to napsal jeden švýcarský list:

Trumanova doktrinapřinutí Československo, aby se ještě intensivněji vřadilo mezi země východníhobloku, byť to bude v rozporus veřejným míněním většiny čs. občanů.

Citováno podle Osvobozený našinec . 25.Června 1947 (č.146), s.2.

Takže se svými plačkami obraťte na Churchilla a Trumana. Ti nás vehnali do té socialistické ZOO. Byli jsme pro ně dravá zvěř.

3 7
možnosti

Tento tupý tvor neví, že v 1946, vyhráli volby komunisti. Ne Churchil, Truman, ale Češi sami si stavěli oprátku. A stavějí opět, když volby vyhraje Babiš!

6 3
možnosti

Naprostý souhlas s Vašimi názory, ale je tragédií, že těch třicet procent, co chtějí volit ANO a babiše, tuto pravdu nejsou schopny pochopit. To malé bé, je úmyslné.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS