Diskuse

Jako rukojmí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo Hradní pán, komunistický papaláš, i ta hrubost může být známkou blížící se smrti. Je nemocný, možná už ani za tu hrubost nemůže. Tragedií je, že tu hrubost jsou Češi stále ochotni volit!

:-)

0 0
možnosti
VH

1. Hulvátství rozhodně není výsadou komunistů. Pokud do všeho budeme plést takové nesmysly, nepohneme se dál.

2. Ano - mnozí (a Zeman zejména) jsou voleni pro své hulvátství. Nikoliv jen malým procentem závislých na dávkách. To by zdaleka nestačilo. Jsou voleni těmi, kdo hulvátství považují za lidovost. Kdo (bohužel) slušným, spisovným formulacím nerozumí.

3. Mnozí z politiků jsou hulváty přirozeně, mnozí se do této role populisticky stylizují (myslím, že Zeman je kombinací obého - svoji přirozenost záměrně zesiluje).

4. Není to vlastnost českých politiků, či českých voličů. Funguje to tak (ve větší či menší míře) celosvětově. Bohužel, demokratické volby budou mít vadu značné části nerozumných (či rozum nepoužívajících) voličů vždy.

2 1
možnosti
MS

Souhlas, jen s připomínkou, že to byli právě komunisté, kdo začali spojovat lidovost s hulvátstvím.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Řešením je přetavit "bezmoc, skepsi a deziluzi" ve spravedlivé rozhořčení a ve volbách pak hlasování pro politiky, kteří se alespoň chovají slušně. Není to jediný parametr, ale rozhodně správný.

2 0
možnosti
VH

Jenže co stěmi cca 55 % těch, kteří jsou k volbám a kteří hulvátství považují za "lidovost" a tu pak za záruku správných rozhodnutí?

1 1
možnosti
Foto

R^souhlas R^ vulgarita s jakou se rezentují naši politici uráží celý národ-tedy tu normální část národa:-/ a že pan rezident hodnotí umělecký dojem jiného politka? Zamyslel se nad tím, jaký umělecký dojem zanechává on?8-o

6 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,63
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik