Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drogově závislí milovnící adrenalinu nemusejí za svým potěšením vyjíždět za drahé peníze do daleké ciziny, aby si tam vychutnali příslušnou drogovou exotiku.

Těm méně náročným fajnšmekrům stačí zůstat doma a věnovat se za pár šupů adrenalinovým sportům, kterými lze mnohem dostupněji ohrožovat své zdraví a životy, než náročným "politickým" cestováním v daleké cizině.

Domácí výběr adrenalinových sportů je takřka nepřeberný a mnohé z nich jsou nezákonné a při tom nejrůznějšími způsoby dotované ze státní kasy. Nevěříte?

Ten nejrozšířenější je nezákonné překračování nejvyšší dovolené rychlosti na silnicích. Oběti vlastního předávkování touto drogou jsou zachraňováni ze svých život ohrožujících zranění státním systémem pozemních i leteckých ambulancí, sítí nemocnic, atd,atd, t.j. celým státním systémem zdravotní péče, do kterého přispívají všichni rovným dílem, bez ohledu na míru zavinění. !Nebo už jste někdy slyšeli o tom, že zraněný motorista, který jel nezákonnou rychlostí, přepravený do nemocnice vrtulníkem, dostal účet za náklady svého zachraňování?!

V principu totéž platí o horolezcích, vodácích, potápěčích, atd, atd, jenom s tím rozdílem, že jejich adrenalinová závislost je provozována pod záštitou sportu a tím pádem je legalizovaná a náklady odstraňování následků předávkování (úrazů, zranění, zachraňování zbloudilých z nedostupných oblastí) je plně hraženo státem. !Nebo už jste někdy slyšeli o takovém sportovci, turistovi atd, který si své zranění nebo trvalou invaliditu způsobil vlastním zanedbáním a stát ho přinutil za jeho zachraňování zaplatit?!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik