Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76i46r16i 33D50v46o64r60a58k

15. 6. 2017 15:31

Vsak Babis chtel redukovat Ministerstva na polovinu. Verte, ze by to bez problemu fungovalo!! No a hned dostal "Koalici" pres prsty... Kampak by se tolik politiku pozdeji asi zasilo, ze?Kdyz si predstavim Ministra bez Portfeje, Lidska prava atd.;-€

0 0
možnosti
Foto

Chudák Babiš. Všeci chcu ministerstva, jen on chce být ministerským předsedou. :-/

1 0
možnosti
Foto

H33a66n53a 38V51l29k80o94v82á

15. 6. 2017 14:30

Víte, beru vás s rezervou. Někteří státní zaměstnanci by se skutečně dali oželet, u učitelů je to ovšem nesmysl, protože teď přicházejí do škol silné ročníky a tudíž je více dětí a logicky potřeba více učitelů.

U asistentů je to chyba systému - nesmyslná inkluze a asistenti, kteří nemusí mít žádné vzdělání, ovšem za ty peníze je taky dost problém asistenta sehnat. Což je past především na ředitele škol.

1 0
možnosti
Foto

Pokud by se stát nepletl do vzdělávání, učitelů by bylo tolik, kolik by jich bylo zapotřebí.

2 0
možnosti

A jak tento problém autorka chce řešit ?

0 1
možnosti

A.Babiš šel do voleb, že se ohne a na chodníku nalezne 100 mld. Kč úspor. Udělal to a hle - Vyskočilo 30 tis úředníků, k tomu mánie o přijetí 10 tis vojáků a 5 tis policistů ! Nelze určitě míchat zdravotní sestry - učitele a brzdiče OSVČ dohromady - Na straně druhé srovnání hravě existuje ! V Rakousku je podobný početní stav POLOVIČNÍ ! ... U nás pak klasika klasiky - firmám chybí cca 120 tis zaměstnanců - nemocnice v potížích , lékaři - sestry o LDN ani nemluvě ... Úplný socialismus - Lidi nejsou ! ... Asi se takto dává opět - Stát do pořádku ... :-)

5 0
možnosti

Možná budou mít za úkol zajisti nábor pracovníků pro průmyslové podniky, těch tam chybí 140 tisíc.

0 0
možnosti
Foto

Přemýšlela jsem, co mne pudi k tomu, abych ráno otevřela Váš článek. A dneska jsem si to uvědomila za volantem. Vysloveně se těším, jakou svou osobní zapšklost na čtenáře (bez jakékoliv reálné znalosti problému) vytáhnete, koho poplivete.

x

A vždycky to zafunguje, vždycky se to stane. Musí to být svérázný život, vidět svět takovouto optikou. Nicméně - to už stejně nezměníte, tak pište.

3 0
možnosti
Foto

Mám to stejné, Jani. Vždycky už se skoro těším, na koho plivne jedovatou slinu autorka tentokrát;-)

1 0
možnosti
Foto

Naštěstí nejste sama se stejným názorem. Dokonce je alespoň jedna politická strana, která má rušení úřadů v programu.

Na podzim jsou volby, můžeme dát najevo co chceme.

3 0
možnosti

Rozhodně nepatřím mezi zastámce pracovní výkonnosti státních zaměstnanců, ale takhle je všechny strčit do jednoho pytle je poněkud hloupé, nemyslíte?

2 2
možnosti
Foto

Tady jde snad o to, kolik je v New Yorku veřejných zaměstnanců, což lze asi dohledat. My máme také pouze jednoho prezidenta. Ti veřejní zaměstnanci alespoň produkují mír a řád, záhadou zůstává, co produkují ti soukromí, samé zbytečnosti.

0 5
možnosti

Těmi soukromými zaměstnanci myslíte řemeslníky, živnostníky?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS