Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono bohuzel dost lidi voli bolseviky natruc. Soucasne strany je nastvaly, nedari se jim v zivote, tak prohlasi, ze za komancu bylo lip. A hodi jim svuj hlas.

1 0
možnosti

Autorka ma pravdu. System ktery mame, je komunisticky plan B. Dokazuje to napriklad kuponova privatzace, kde to zacalo. Autorka by se mela orientovat podle toku penez. Taky by se mela zajimat, o to co jsou to vlastne za lidi ti nasi hiearchove. Rozsirovat se o tom je ale trestne.

0 0
možnosti
Foto

Jak byste si představovala očistu od totalitních komunistů v r.1990??

0 0
možnosti

Tak, že se začnou věci nazývat skutečnými jmény ! Rudé nevěšet, na háček bezvýznamosti se již pověsili sami. Především do škol - K mladé generaci dostat poznání, hodiny dějepisu - že Evoluce, je silněší, než-li revoluce ! . Bádá se od 16 století, jak lépe ... Je ovšem rozdíl - druhé okrást a pak cosi BUDOVAT". Je lepší si VYDŘÍT budoucnost na tradicích - pokračování rodinných firerm - My a Rakousko. Do matematiky, pak zavést otázku - Vysvětli, co je to zadarmo ! Do občanské nauky pak - když si na svou firmu po 40 letém krachu přimaluji i písmenko "m", nic se nemění - Pořád jsem zkrachovalý ! ... :-)

1 0
možnosti

J91a30k68u65b 72M19a23c65h

8. 6. 2017 9:32

Západní svět je prolezlý neomarxismem a jeho politickou korektností.

Je všude, ovládá politiky, ovládá vedení států, je hlavní ideologií EU, zločinně zneužívá pojem demokracie a humanismu a umožňuje ve velkém rozkrádání státních peněz různými spolky, neziskovkami a ekoteroristy. Pod heslem" Kdo není s námi je proti nám" nenávistně označuje každého kritika jako rasistu.xenofoba atd. Je sofistikovanější než "starý "komunismus, šíří se internetem, využívá sítě k dezinformacím. Je velice účinný ve školách, ovlivňuje smýšlení mladých.

kontroluje výchovu k multikulti. EU je se svým nevoleným vedením stejné jako sovětské politbyro, žijeme prakticky v Evropském,neomarxistickém svazu republik. A vy diskutujete o starých komunistech. Nebezpečí rozvratu naší společnosti je jinde.

6 0
možnosti

Podle autorky jsou i řidiči Mercedesů fašisté.

1 3
možnosti

Ruku na srdce ! Nebezpečný dnes už není ten pomatený stařík s rudou knížkou, který mlád vítal RA a šeříky voněly .... Ten se dá i pochopit ... Naopak , nebezpeční jsou ti bez knížky ! Jde o jejich vkomponované myšlení s následným konáním. To je to obrovské zátěžové dědictví minulosti ! Cesty, omítky, příroda ... To vše se dá i opravit - Změnit typové myšlerní lidí, je mega těžké ! :-)

6 0
možnosti

Souhlas! Jsme příliš nacucaní komunistickým myšlením, jsme nesamostatní a závislí na levičáckém státu a jeho sociálním inženýrství, což umožňuje rozkrádání veřejných rozpočtů! Závist a nenávist je naší hybnou silou, jak nás tomu naučili komunisti!

:-)

8 3
možnosti

Je to hrůza. Další velké nebezpečí vidím v tom, že někteří "nový" v politice mají image největšího demokrata a ochránce ČR jako například Okamura, ale jeho praktiky chování a rétorika je taky typicky komunistická. On je takový skrytý komouš. Lže, zastrašuje, populismus největšího zrna, atd...Samozřejmě nejde jen o toho migranta, ale jsou zde i jiní. Celá ČSSD je vlastně KSČ light, komunisti v KDU-ČSL, někteří byli i v ODS, než jí pokazili reputaci, další jsou v Úsvitu či SPO. Komunisticky se chová i ANO, diktatura jedince, lži a mlžení kolem sebe.

4 3
možnosti

Mistře, to je guláš!

Tomio Okamuru zjevně neznáte. Nefandím mu, ale musím se ho zastat! Hážete po něm jen nepravdivou špínu!

A o KDU-ČSL nevíte už vůbec nic! Miroslav Kalousek si od lidovců odloupnul právě ty "schopné" a všeho schopné, čímž lidovce očistil!

Andrej Babiš vychází z komunistického, ale je podnikatel, novodobý podnikatel, postkomunistický podnikatel, jako všichni, kteří se řídí postkomunistickými zákony. Jeho ANO má svůj jednoznačný program, kterého se tu zjevně kmotři a mafiáni bojí, a až se transformuje v plnohodnotnou demokratickou stranu, bude přínosem pro naši společnost!

:-)

3 4
možnosti

Veliký souhlas!

Ale nebuďme zcela tak skeptičtí! Komunisti jsou téměř ve všech stranách, parlamentních i neparlamentních, a slouží svým kmotrům a mafiánům v zákulisí. Proto se nemůžeme dobrat spravedlnosti a kvalitních zákonů.

Je u nás však jedno volební uskupení, kde tito bolševici chybí! Jde o KDU-ČSL, ze které blahé paměti Miroslav Kalousek odklonil všechny služebníky kmotrů a mafiánů pro její "neperspektivnost".

Proto asi budu volit volební koalici KDU-ČSL + STAN. Je to perspektivní politická síla a solidní protiváha ANO Andreje Babiše. A fandím jejich odvaze risknout svoji budoucnost v zájmu našich občanů!

:-)

A malý dovětek:

Jen pro myslící! Stojí za přečtení a zejména za poslechrozhovoru až do konce!

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/jsme-pripraveni-ze-za-cervene-trenyrky-pujdeme-do-vezeni-rika-tyc-ze-skupiny-ztohoven-32626?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

2 5
možnosti
Foto

Nejsem si jist že přesně víte, co byla nomenklatura KSČ, ale jsem si docela jist že si pletete nacismus a fašismus.

Je pravda že se asi držíte označení proti kterému bojovala Rudá armáda generalissima Stalina, tedy proti fašistům. Ale mohu Vám sdělit, že fašisté byli v Itálii.

2 2
možnosti

Blogerka, která píše snad o všem, musí nutně psát kraviny. To je podobné jako když paní Šichtářová opustí ekonomická témata. Nejsem přesvědčen, že ty "nové struktury" až staré za 10-20 let vyhynou budou "lepší". Vývoj v západní společnosti to potvrzuje

0 4
možnosti

Kdykoliv se objeví pojem komunista - tak mi naskočí pojem hroch ! Vidím podobenství - Na prvopohled i sympatické zvíře, ale symbol divočiny, kůže neprůstřelná, narůžovatělá ... Přestože jde o býložravce, zdánlivě pokojného - Nebezpečný tvor , který napadá lidi. Aby přežil , sdružuje se , staří hroši pak mají výsadní postavení v komunitě ! Poté, všechny znaky spatřuji i u našich rudochů ! Jde o putovní stádo, které vyplenilo pastviny těch druhých. Zareagovali, část žije stále pospolu, asi 13% - zbytek se vydal k jiným zvířecím druhům. Staré hrochy chápu - jsou ohroženým druhem ... Mladé hrochy taky chápu - Stádo vymírá, konkurence chabá, je šance na postup ... Je to docela lákavé - pořád se nějaké pastviny k devastaci ještě objevují. Stačí mít kůži hroší a hodit na sebe háv toho sympatického zvířete. ZOO funguje, obdivovatelé rudého tlustokožce stále existují ! Naprostá bio zvláštnost, dříve vedle slepic, králíků - byl i hroch chován v české kotlině ! Vyskytoval se v každé - 3 - 4 rodině ! ... :-)

10 1
možnosti

Většina starých kádrů či struktur nikdy nebyli komunisté, maximálně u komunistů. V každé společnosti se skupina schopných či všehoschopných vyšvihne, myslíte si že Babiš či jeho otec byli komunisté? Jen na oko.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS