Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

K17a87r62e93l 78D70u60f57e37k

31. 5. 2017 22:04

Jo,jo. Zlatá "Širokochodná. Muselo se Čierné pri Čope překládat.Dnes nám ty moudra vozí z Moskvy rovnou do Bruselu. Jinak se to nazývá, ale jsou to bohužel, ještě větší pitomosti než výmýšleli soudruzi na Východě . ;-€

1 0
možnosti
LU

"Snad bychom měli být důraznější v tom, abychom úředníkům v Bruselu řekli naprosto jasně, že nám nemusí nasazovat psí hlavu, že to, jak se chováme, plyne z naší historické zkušenosti."

Aha. Tak už chápem prečo Česi ako jediný štát v EU si v slobodných voľbách volia do národného parlamentu a do europarlamentu komunistov. Rozpredávanie prosperujúcich firiem Číne, nazývajú Česi "činské investice" , prezidentovi ČR sa vyhýbajú zďaleka všetci štátnici, už mu ostali len Čína a Rusko. Rv

Je to Česká historická skúsenosť.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
MB

Domnívám se, že svoboda a demokracie se nevylučují, naopak patří k sobě jako k velbloudovi hrby. Faktem ovšem je, že naše historie je stále o nějakém diktátu a oněch 20 let 1 republiky již nabývá prakticky pohádkový nádech. Naše místo je v EU, viz 85% exportu + 60 miliard Kč ročně jako výživa. Jak potom vyskakovat !? Jsme malí - jsou i menší země, nicméně nám chybí jejich obratnost. Chybí jasný tah i hradu, přiřadit se k hlavnímu proudu a mít nějaký racionální vliv. Podobně je otázka, co s nechtěnným Eurem. Nevím, zda jsou pak účelné snahy rozprodat poslední zbytky NH do Pekingu , nebo sice chvála dojet do ústředí NATO, ale sedět tam v ústraní a mlčet ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Jenom prosím nemíchejte svobodu a demokracii dohromady. Jde o dva různé pojmy, které se navzájem vylučují.

1 1
možnosti
Foto

To je takové putinovské mudrlantství. Podivná "moudrost ", že demokracie a svoboda nemají nic společného se v těchto diskuzích začala objevovat před časem a je různými diskutujícími je vyslovována stále častěji. Demokracie a svoboda jsou naopak neoddělitelné a jsou navzájem v podobném poměru jako plíce a kyslík. Jistěže můžeme oddělit plíce od kyslíku.....Však on nám už nějaký ten Stalin nebo Kim Čong Un přidělí O2 podle vlastního uvážení.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik