Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, některé matky jsou krkavčí, žijí z dětských dávek a dobře žijí. Vláda jim tvoří ty nejlepší podmínky. Na druhé strabě jsou ženy, které by se o děti dobře postaraly. ale vlastní míti nemohou. Tady zase chce stát přitvrdit a zvýšit jim daně.

Jsou potrestány již tím, že není nikdo, kdo by jim řekl mámo a o koho by se mohly opřít ve stáří, ale naloží se jim ještě více. Budou platit, aby měl stát možnost nehospodárně spravovat jejich peníze a posílat je tam, kde jsou zneužity.

2 0
možnosti
MS

Nejde zdaleka jen o matky na mateřské. Jakmile se přiměřeně oteplí, jsou hospodské předzahrádky obklopeny kočárky a zatímco svišti v kočárcích ječí, jakoby je na nože brali, rodiče v klídku popíjejí pivko v družné zábavě se svými vrstevníky. A nedejbože, když je poblíž trampolína, nebo průlezky. To už je lepší vypadnout, protože ten řev už se nedá vůbec vydržet. Zlatá zima. :-)

1 0
možnosti
RP

Žiju asi v jiném " světě"..mám kolem sebe samé hodné matky..Sice žijí jiným životem než my, dřívější generace, ale přeji jim to. Tak ať si užijí ty tři roky, budou potom pracovat a starat se o děti stejne jako my. Svět je dnes dravější , nebudou to mit lehké. My jsme také kouřily a pily, ale to nebylo tak vidět, nebyly žádné předzahrádky...

0 0
možnosti
Foto

Paní Vlachová, i já se casto pozastavuji nad tím, jak se některé matky po dobu své předlouhe mateřské svým dětem nevěnují, nemluví na ne, citove je ne rozvíjí, ALE! Jak si proboha představujete tu kontrolu nad matkami? Kdo, jak a kdy by ji měl provádět?

2 0
možnosti
MR

Já myslím, že nějaký úřad. Ten bude mít svoje generální ředitelství, krajské a územní pracoviště. Také je třeba vymyslet systém sankci, protože to by tak hrálo, aby si každý vychovával dítě podle svých představ.........

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik