Diskuse

Patologie doby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patologie doby směřuje k rozbití tradičních hodnot, vlastenecké cítění a hrdost na kulturní a historické hodnoty národa nazývá nacionalismem, přirozenou obavu z invaze parazitních etnik nazývá xenofobií, "rodina je základ státu" už neplatí, mateřský jazyk je zaplevelen počeštělými anglikanismy ( " vo co go?", všichni jsou "free", " vyfakovat" někoho). V kurzu je "genderová" vyváženost, ale MDŽ není "in". Na obzoru jsou "úplné rodiny" lesbických, resp. homosexuálních partnerů. Výchova

žáků ke společenským normám chování se smrskla na minimum, přitom "education" znamená vzdělání + výchovu. Za důvodné a důrazné napomenutí cikánského žáka pro nepřístojné chování letí učitel ze školy. Multikulturní výchova od mateřské školy v plném proudu. Ideologie neomarxismu, tentokrát západní provenience, zamořuje plíživě společenské vědomí pod heslem: "Je proti nám, kdo není s námi". A to už tady jednou bylo, jen se za to nepopravuje a nezavírá do vězení.

Paní Vlachová, pište, Vaše blogy čtu ráda, jsou velmi podnětné, i když ne vždy optimistické. Takový je i život.

0 0
možnosti
Foto

Pokud současnou dobu považujete za patologickou, pak už nemáte jak pojmenovat dobu další, pokračovatelku současné. A ta bude ještě extrémnější, na to se můžete spolehnout.

0 0
možnosti
Foto

Doba je vždy nějaká. Chápu, že žena v lesbickém páru touží být úředně otcem, nerozumné je , pokud s tím její partnerka souhlasí. Pokud někdo po padesátce je přesvědčen, že má společnosti i rodině co přinést, může si pořídit živnostenský list a začít. Sociální vrstva, která nepracuje, pobírá dávky a nemá problémy s bydlení, není dokladem patologie doby, ale patologie socialistické politiky. U těch dam okolo třicítky nevím, dámy, které znám, jsou milé, čistotné, pracovité a po dětech touží stejně jako jejich prababičky. Hlavu vzhůru, je škoda začínat jarní den ošklivými myšlenkami !

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS