Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V tomhle pseudosocialismu posiluje své právní postavení jen stát. Soukromý majetek a vlastnická práva jednotlivců jsou pošlapávána skrze legislativu na každém kroku.

0 0
možnosti

Paní Vlachová otevřeně volá po socialismu. No to je tedy věc.

Pokud byste zmínila daný případ, abychom si mohli najít více informací a případně s Vámi souhlasit, bylo by to lepší... Avšak z Vašeho textu to nedává smysl:

"Firma na klientech vylákala miliony" - co je to za nesmysl - zde muselo dojít ke vzájemné smlouvě mezi klientem a firmou.

Dále proč majitel ukončil činnost??? - zeptám se dále - jak může někdo poslat někomu (třeba i v tomto případě) bez jakýchkoli záruk? Pokud je zde společnost, která není silná společnost (jako Metrostav, Finep, atd..) tak přeci nepošlu své peníze nějaké společnosti v dobré víře..!!??

"často si musí brát úvěr či hypotéku, což dlouhodobě splácí." - pokud si daný člověk vzal hypotéku z finančního instituce - daná instituce potřebuje garanci - tedy zástavu nemovitosti či jiné záruky, který ji by měla poskytnou developerská společnost.

A nazývat podnikáním podvodným je urážka podnikatelů obecně.

0 2
možnosti

Vy děláte, jako byste neznal praktiky některých rádoby "podnikatelů". V investigativních pořadech různých televizí je toho dost i dnes.

1 0
možnosti

Bylo by to celkem vypovídající sdělení, kdybyste tam nezamontovala ty komunisty. Takto je to zase ve stylu "co je dnes špatně, mohou za to komunisté". To, že se dějí takové podrazy, je umožňováno zákony, které jsou přijímány poslanci a ty podrazy dělají různí lidé. Je skoro 30 let po revoluci. Myslíte, že budou viníky komunisté za vše špatné i za 40, 50 let?

0 0
možnosti

Kdysi byla vězení pro dlužníky a nebyla s.r.o. Takže nikdo úmyslně dluhy nedělal.

0 0
možnosti
Foto

A proto v Anglii vznikly Co.Ltd.

0 0
možnosti
Foto

Jak kdy. Petr Smetka si svých 12 let za H-System odseděl.

0 1
možnosti
Foto

Pane Murčeku, co je prosím tak negativního na této zcela věcné informaci?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik