Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nebylo by lepsi nadpis zmenit na: Kdy se stydim za sve spoluobcany?

0 0
možnosti
JV

Tak se styďte a zase napište.

0 0
možnosti
RK

R37a28d68e83k 36K77e64t88z31l

23. 3. 2017 16:37

Paní Valachová,

bohužel s Vámi souhlasit nemohu.

Váš článek je takové rouhání, ač ne k bohu tak ke svému původu, což se mi jako nevěřícímu jeví poněkud více negativněji, ač na to máte plné právo.

Nechci mluvit o jednotlivých případech či někoho obhajovat (určitě ne Ratha!), ale Váš pohled je presumpce viny - na toho koho se ukáže prstem je vinný. Argument "dobrého advokáta" není dostačující - na vině jsou pak soudy.

A ohledně našeho prezidenta? Ve svém popisu máte zmíněno, že jste zastánkyně svobodné vůle člověka - tak ji panu prezidentovi neberte.

1 0
možnosti
Foto

Paní Valachová, naprosto Vás chápu, každopádně v zemích na západě je to stejné a v zemích na východě mnohem horší, nestyděl bych se za naši vlast či národnost, spíš za lidi, co v ní žijí, za některé lidi, co v ní žijí a konají tyto dobytčí činy.

3 0
možnosti
MK

Rv S Ráthem mohu částečně souhlasit; částečně proto, že nemám jistotu, zda celá akce s přepadovým komandem proti pár civilistům nebyl tiátr pro média, tedy předem připravená akce i včetně peněz. Ale je pravděpodobné, že odkláněl. Pak ale by měla před soudem stanout ČSSD a i další strany s takovými černými sponzory.

Druhá věc je občan Zeman. Když budete mít s někým zásadní rozpory, a to nejen pracovní, ale dojde i na osobní urážky, zabalené do krasomluvy, půjdete mu na pohřeb? Já ne! Vytáhněte si tvrdé prosazování zemřelého u církevních restitucí a i boj o katedrálu! Prezidentský projev úcty k zemřelému věncem, k důchodci, bývalému hodnostáři, je dle mně dostatečný.

5 1
možnosti
Foto

Ještě k tomu soudnictví.

Nevím, jestli justici třeba v USA moc nepřeceňujete. Najděte si případ O.J.Simpsona, tento, civilním soudem odsouzený vrah, byl trestním soudem osvobozen.Krásný to pomníček "rasového přístupu".

1 1
možnosti

Souhlasím s Vámi. Žil jsem třicet roků v New Yorku a na důchod se vrátil. Mnohdy mě to zamrzí. Ať je politika USA jakkoli diskutabilní, lid Spojených Států je nesrovnatelně morálnější a i politická kultura mnohem slušnější.

2 2
možnosti
Foto

Máte pravdu v USA je samozřejmě daleko nižší zločinnost a ti co jsou v kriminále jsou tam pouze preventivně.

A také by si žádný umělec nedovolil být je spojován s mafií. Nevím jak na to u Franka Sinatry mohli vůbec přijít.

4 1
možnosti
Foto

Ctím vaše spravedlivé rozhořčení, Ale pokud bereme průměrnou inteligenci či intelekt za skutečný statistický průměr pak je jasné že přibližně 50% obyvatel tohoto státu bude nadprůměrných a druhých 50% tedy podprůměrných jinak to není možné.

Ostatně o tom je Gaussova křivka.

1 1
možnosti
Foto

Matematická hodnota o které píšete je medián, nikoli průměr. Průměr nerozděluje soubor 50 na 50, tak je definovaný medián.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik