Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Někdy mě tohle stěžování, že je tu vše špatné a dobré v SRN leze na nervy. Nepříjemná na Vás může být i prodavačka v malém obchodě. Do Kauflandu nechodím, máme nejblíž Lidl a jsem s ním spokojena, ale narvané parkoviště u něj vidím pokaždé když jedu kolem.

1 0
možnosti
JM

Do kolen mne dostal jejich slogan podporující kanibalismus:

Ochutnejte našeho řezníka!

0 0
možnosti
DS

Ve zminovanem obchodu (není jeho jmenování porušením kodexu?) jsem byla zrovna včera, asi po desáté v životě. Jela jsem kolem, potřebovala nakoupit na cukroví a naivně si říkala, že když se o něm tak mluví, třeba při nákupu nějakou korunu ušetřím. Uvnitř u regálu s máslem jsem si říkala, že to je teda krám pro bohaté. Vejce jakbysmet. Mouka tedy zrovna v akci, ale to je zrovna méně náročná položka, zato cukr moucka opět cena snad nejvyšší na trhu. Navíc takoví divní lidé - neurvali, nevychovani, to z jiných krámů moc neznám (pravda, tam se jedná o jiná města, že by?), zboží vyskladane úplně všude, že projede max jeden vozík, ale žádná snaha v tom mít nějaký řád nebo třeba uhnout, dát přednost... Jsem zklamaná. Jediná dobrá věc, kterou vážně oceňuji, jsou toalety pro zákazníky. Není to sice žádný hypermarket, ale na potřeby zákazníka v tomto smyslu myslí. Jinak je v obchodech této velikosti hledáte marně (zvláště takové ty nově rostoucí kostky, kde je supermarket, tabák, nějaký nábytek nebo oblečení a lékárna)...

0 0
možnosti
OH

Souhlasím s panem Vondráčkem. Pro manažery těchto nadnárodních řetězců jsme cosi jako Ukrajina a podle toho se u nás tyto řetězce chovají. A pokud jde o tu reklamu, je stejně hloupá a klamavá jako drtivá většina všech ostatních reklam, které se na nás valí. Je to stejné, jako kdyby vám někdo nabízel poctivou prostitutku za poctivou cenu. Jinak s Vámi ovšem sdílím nechuť k návštěvám těchto hyper a supermarketů. Je škoda, že už prakticky zlikvidovaly veškerou domácí konkurenci.

0 0
možnosti
PV

Vážená paní Vlachová ....... v Německu nejsme a v prodjně pracují lidé jací tam jsou .... znám několik prodavaček a věřte mi , že kdyby jste pracovala v turnusových směnách za 12 hrubéhom tak věřte že se po půl roce na vás půjdu podívat jak vřelá a usměvavá k zákazníkům budete ...... ano - hovořím o firemní kultuře a vztahu vedení k zaměstnancům , kdy vám manažer s tituly (obvykle Bc, Mgr, Mba )vysvětlí, že hadr na podlahu má větší cenu než osoba, která s ním pracuje ...... vítejte v čechách !!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS