Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Intimita těla

Vyprávění ženy o seznámení s mužem, který žije ve formálním manželství a se svou ženou nespí. Ona jej jednou přistihla, jak masturbuje, a tím nastalo v jejich vztahu odcizení.

Motto "Kam odešel tvůj milý, ty nejkrásnější z žen? Kam obrátil se tvůj milý? Budeme ho s tebou hledat. Píseň písní, Zahrada lásky, 1)

Ivana je bezva kolegyně, dá se říci, že je to i moje důvěrnice, protože spolu semeleme všechno možné. Já o ní vím hodně, stejně tak ona ví mnoho z mého života. 

Nevím, proč si každý myslí, že když jste rozvedená, že vám musí být smutno a snaží se vám najít partnera. Jako Ivana mně. Ona je vdaná a neumí si představit žít sama. Sice její manželství skřípe, ale s manželem mají syna a oba jej milují a to je drží pohromadě.

Ivana velmi často povídá o svém bratru Františkovi. Jejich vztah lze označit za výjimečný, řekla bych, že jsou na sobě dost závislí. Bude to tím, že jim nečekaně zemřela máma a Ivana fungovala jako její náhradnice. I když je mladší než František, přesto dokázala zastat roli ženy. A František se na ni dost upnul a zůstával velmi dlouho svobodný. Oženil se až po třicítce a dle slov Ivany ne dobře. Se svou švagrovou nevychází a stále mi říká, že ti dva se jednou rozvedou. Mají také syna a se snad stal jejich poutem. Když jsem se Ivany zeptala, co má proti manželství svého bratra, nedokázala nic přesně specifikovat, říká stále, že si František vzal chladnou pseudointelektuálku. Navíc věřící. Je to katolička, která nevynechá jedinou mši. Dokonce s sebou bere i syna, což se prý Františkovi nelíbí.

Čím víc mi Ivana líčila život svého bratra, tím víc jsem cítila, že by nás dva dala ráda dohromady. Snažila jsem se jí to vymluvit, že není jednoduché, aby si dva lidé sedli a byli spolu šťastní. Nakonec jsem se ale s Františkem sešla. Na plese. Ivanin manžel náhle onemocněl a ona požádala bratra, aby ji doprovodil. A on šel, jeho ženě to prý nevadilo. 

Musím říci, že v reálu se František jevil ještě mnohem lépe než v Ivanině vyprávění. Hodně jsme  tančili a dá se říci, že jsme celý večer strávili spolu. K Ivanině spokojenosti. I když jsem tvrdila, že mě můj stav rozvedené ženy nikterak nevadí, vnímala jsem Františkovu přítomnost víc než pozitivně. Zábavný společník, že jsme se váleli smíchy. On něco řekl, já jej doplnila a šlo to stále dokola. Když ples končil, vzal si na mne telefon a mail a slíbil, že se ozve.

To známe, když někdo řekne, že se ozve. Většinou tak lidé činí, aby se už neozvali. Ale nebyl to Františkův případ. Pravidelně mi volal, psal a vše se rýsovalo velmi nadějně. Ivana dělala, že jako nic a já jí raději neříkala nic. Jen to, že jsem s jejím bratrem v kontaktu. Měl pro mě přitažlivost. Líbil se mi, protože má tmavé vlasy a hnědé oči. Uhrančivý jako myslivec z Babičky.  Vše mezi námi gradovalo, až jsme si naplánovali společný víkend. Dělala jsem, že nevím, že je zadaný, ani jsem si nic nevyčítala, nevyptávala se a sázela na to, že se mi svěří sám.

Jeli jsme na horskou chalupu. Bylo to nějaké místo v Krkonoších, ale po pravdě řečeno, mně to bylo jedno. Těšila jsem se, že strávím čas s mužem, který mě přitahoval. František vybral místo, které přímo vybízelo pro romantiku. Večeře při svíčkách, vysoké noční nebe s příslibem padajících hvězd, kdy jsem si mohla něco přát. A to něco byl František. 

Moje tělo pociťovalo určitou askezi, stýskalo se mi po dotecích muže. V mém okolí by se našli, ale já o ně neměla zájem. Soustředila jsem se na Františka a představovala si noc plnou vášně. Jak byl František zábavný, oslňující svým vtipem, tak na pokoji se vše změnilo. Najednou znejistěl. Ani nemusel mluvit, ale já cítila, že se něco děje. Nejprve mi nalil čistého vína, to když začal povídat o svém nevydařeném manželství s Leonou. Řekl mi, že by chtěl ve svazku setrvat do synových osmnáctin, což byly tři roky. Nevyptávala jsem se, není to můj zvyk, nechám každého, aby mi řekl, co uzná za vhodné. 

Koupila jsem si v sex shopu nádherné prádlo, samozřejmě se silným erotickým podtextem. František mě líbal a pomalu jsme se přesunuli do postele. A tam to začalo. Žádná erekce. Ani ťuk. Jak jsem se jej dotýkala, stále víc jsem cítila, že tady bude zakopaný pes. A hodně hluboko. Přišlo mi, že je naprosto nepopsaný kus papíru. Chlap, kterému už bylo padesát, a v sexu si vede hůř než začátečník. A on se najednou rozpovídal.

Jeho žena je silně věřící a sex vnímá jako něco neslušného. Dolních partií svého i mužova těla by se nikdy nedotýkala, protože je to hřích. František do manželství vstupoval jako muž s nepříliš bohatými zkušenosti, nicméně nikdy neměl problémy s erekcí ani ejakulací. To u něj fungovalo. Řekl mi, že měl sex rád, ale manželce jen šlo o to, aby otěhotněla, pak její aktivita ochabla. On to řešil masturbací. V koupelně, na záchodě nebo v ložnici, když věděl, že je doma sám. Jenže jednou se stalo něco, s čím nepočítal. Sprchoval se a při tom masturboval. Nevšiml si, že do koupelny vstoupila manželka a vše viděla. Nejprve na něj nevěřícně zírala, pak na něj zařvala, ať ihned s tím prasáctvím skončí. To bylo synovi pár měsíců.

Pro ni jako věřící se její muž dopustil těžkého hříchu, což chtěla vyřešit rozvodem. Ale jejich manželství se uzavřelo v kostele před Bohem a ona měla těžké dilema se rozvést. Nakonec se pro rozvod nerozhodla, ale přestala se svým mužem spát. Pro něj to byl také šok, připadal si jako úchyl a od té doby začal mít problémy s erekcí. Našel si milenku, ale zklamal na celé čáře. Byl tak svou chotí zblblý, že si začal namlouvat, že dotýkání se svých intimních partií je hřích. A od půl roku svého syna žil bez sexu, to znamená patnáct let. Zprvu pociťoval erekci zrána, ale ta se časem vytratila, protože hodně zapracoval mozek. František přijal roli katolického kněze, jinak nelze jeho život nazvat.

Nejlepší ženské jsou ty rozvedené, to mi nikdo nevymluví. Neumím si představit, že bych byla vdaná a s mužem bychom se nemilovali. Co je to za život, když je masturbace považována za něco odporného. Musím přiznat, že Františkova zpověď pro mne znamenala nepříjemné překvapení. Dotyky. Jemu chyběly lidské dotyky. Vždyť i zvířata se spolu dotýkají, dávají tím najevo svou náklonnost, přitažlivost. Jeho ruce nic takového neznaly, neuměl komunikovat ani tělem, ani slovy. Měl v sobě natolik zakořeněnou reakci své ženy, že si připadal nemravný a že může být vůbec rád, že s ním jeho žena v manželství setrvala.

Na Františkovi jsem poznala, jak chutná, když má muž nabořené sebevědomí. A za tím vším stála jeho zákonná manželka, s níž žil tolik let bez sexu. Neumím si nic takového představit, protože je to proti přírodě. Jak k tomu přijdou všechny opuštěné ženy, které mají muži co nabídnout a mohly by jej učinit šťastným,když vidí, že přitažlivý muž žije se ženskou, která funguje jak vyschlá špuntovka. Tak můj otec říkal ženským, které nesexovaly. Když někdo nemá možnost sexu, volí si alespoň masturbaci, aby dal průchod své tělesnosti, ale Františkovi byla vzata i tato možnost. Protože on si ji vzít nechal.

Jak dokáže praštěná ženská zničit svého muže, to se člověk jen diví. Ivaně jsem neřekla vůbec nic, protože je to opravdu velmi choulostivé téma. Víkend byl fajn, ale chyběl v něm dojezd, který mám jako žena ráda. S takovou absencí erekce jsem setkala poprvé a cítila jsem se všelijak. František ucítil naději, že by se věci mohly hnout správným směrem. Ve dvaapadesáti letech, sval, který necvičí, zakrní. To vždycky říkala Alena, na niž chlapi letěli. Musím jí dát za pravdu.

František chce zarezervovat nějaký milenecký azyl, neměla jsem tušení, že něco takového existuje. Že existuje hodinový hotel, jsem věděla, ale nevěděla jsem, že se nazývá mileneckým azylem. A on by tam chtěl se mnou jít, abych jej naučila tělesné lásce. Nevím, přijde mi, že jít do takového zařízení je ošemetné, nechce se mi. Jsem plná pochybností, zda mám ve vztahu s Františkem pokračovat, když je tam tolik zádrhelů. Asi ne. Nechám jej jeho katolické pseudoinelektuálce a budu si žít svůj život rozvedené ženy, která ví, co s načatým životem...
 

Autor: Helena Vlachová | čtvrtek 28.7.2016 12:33 | karma článku: 23,42 | přečteno: 1766x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

I když jsem založením idealistka, nemohu se svou maličkostí připodobnit k Johnu Lennonovi. Nicméně se mohu vyjádřit vůči panu Babišovi a jeho propagandistické rétorice. Totéž lze vznést i vůči SPD.

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,89 | Přečteno: 676x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Ředitel, jenž používá estébácké praktiky

Na základě mých posledních mou dvou blogů se mi dostalo útoků i vyhrožování ze strany ředitele střední školy. Vyhrožoval mi trestním udáním. Nestačila jsem žasnout. Že by opět povstali soudruzi? Že by byl jedním z nich?

15.4.2024 v 19:33 | Karma: 22,93 | Přečteno: 1655x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Měla bych počítat s vyhazovem za svůj poslední blog?

Když píšu své blogy, vždy jde o něco, co se v současnosti kolem nás děje. Můj poslední blog o neaprobovaném angličtináři na SŠ mě stál dost útoků vůči mně samé

14.4.2024 v 17:28 | Karma: 26,40 | Přečteno: 1676x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Máte doma středoškoláka? Bojuje s angličtinou?

Tímto dnešním blogem bych chtěla pomoci těm žákům a studentům, kteří mají smůlu, že mají na angličtinu diletanta.

13.4.2024 v 10:02 | Karma: 37,17 | Přečteno: 5875x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Když matka ničí své dítě

Rozpadne-li se partnerský vztah či manželství a zůstanou-li z něj děti, měl by se zájem přenést především na ně. Děti by měly rozpadem vztahu rodičů trpět co nejméně. Ale vysvětlujte to některým matkám.

7.4.2024 v 7:29 | Karma: 19,33 | Přečteno: 975x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Kontrast v odvodech v Kyjevě a venku je neskutečný, říkají reportéři iDNES.cz

26. dubna 2024  16:04

Podcast Únava vojáků i civilistů na Ukrajině je vysoká, ale stejně tak i morálka. Redaktor Michal Voska a...

Žena nedbala varování své banky, falešným makléřům poslala přes milion

26. dubna 2024  15:57

Podvodníkům naletěla dvaašedesátiletá žena z Jičínska, která nedbala ani upozornění ze své banky,...

VIDEO: Strážníci v ulicích naháněli bagr, opilý řidič si jel pro cigarety

26. dubna 2024  15:42

Městská policie z Krupky na Teplicku zveřejnila video z netradičního zásahu svých strážníků. Ti...

Medaile z policistova hrobu nosil zloděj jako ozdobu klíčenky. Odhalila ho DNA

26. dubna 2024  15:36

Policie dopadla zloděje, který v říjnu roku 2022 v Ostravě-Vítkovicích ukradl dvě medaile z hrobu...

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik